Ambitieuze voetbalsters gezocht!

Meiden die dromen van voetbal op topniveau kunnen zich optimaal ontwikkelen

Roosendaal, datum – Het vrouwenvoetbal is op dit moment een enorme ‘hype’ en bovendien een van de snelst groeiende sporten van Nederland. Om meiden vanaf 12 jaar dezelfde trainingsarbeid te bieden die jongens krijgen, investeert Deltalent in het vrouwenvoetbal. Ben jij ambitieus, train je al bij een vereniging en heb jij een talent voor voetbal? Meld je dan nu aan voor een topsporttraject via Deltalent. Wil je eerst meer weten over het traject? Klaarstomen voor topsport


Topsporter zijn vraagt veel van je. Naast je sportieve talent vraagt het bijvoorbeeld ook iets van je commerciële talent en aanpassingen in lifestyle. Om jou als ambitieuze voetbalster klaar te stomen voor het topsportklimaat in combinatie met naar school gaan, hebben we een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld. Want wat komt er allemaal bij kijken om die top daadwerkelijk te bereiken? Naast de technische voetbaltrainingen is het belangrijk dat je bewust bezig bent met voeding, gezondheid en lifestyle. Daarnaast moet je als topsporter ook commercieel kunnen denken. Als ‘eigen ondernemer’ leer je omgaan met sponsors en supporters. Tot slot heb je als topsporter ook een ambassadeursfunctie; je geeft het goede voorbeeld en dat werkt stimulerend voor andere talenten. Hierdoor wordt de sport en sich gepromoot.

Optimale ontwikkeling
Corina Luijks, voetbalster hoogste niveau in België over het nieuwe aanbod: “De sport vrouwenvoetbal krijgt niet altijd de waardering die het verdiend. Het is belangrijk dat meiden vanaf 12 jaar dezelfde trainingsarbeid krijgen als de jongens. Doordat Deltalent nu vrouwenvoetbal aanbiedt kunnen ook meiden die dromen van voetbal op topniveau zich optimaal ontwikkelen. Zo werken ook de meiden aan het nationale topniveau van voetbal. Ook verbetert hierdoor het aanziens van vrouwenvoetbal. En dat samen is natuurlijk een mooie ontwikkeling!”

Olympisch klimaat in de Delta
Door te investeren in talentontwikkeling begeleidt Deltalent jongeren van 12 tot en met 18 jaar van regionaal naar nationaal niveau. Door deze investering werken we aan een Olympisch klimaat in de Delta. Naast de sporten hockey, atletiek, volleybal, schaatsen en handbal voegen we nu vrouwenvoetbal toe aan onze trainingsprogramma’s.

Lindsey Garritsen

Dionne van Duuren

Isa Gordeijns

Sophie Klep

Fleur de Kinderen

Jill Nagtzaam

Carmen de Rooij

Sanne Bogaarts

Soraya Oppier

Kirsten Melief

ChloŽ van den Broek

Voetbal wordt gesponsord door