Atletiek

Atletiektrainingen

Deltalent geeft wekelijks op verschillende locaties in de Delta technische atletiektrainingen. De trainingen worden gegeven door professionele trainers met veel kennis en ervaring. Elke atleet kan tijdens de trainingen op niveau werken om zijn of haar techniek te verbeteren.

Deltalent verzorgt goede basistrainingen waarin de nadruk ligt op de zo belangrijke basistechnieken van alle atletiekonderdelen. Ook wordt veel aandacht besteed aan loopscholing en de rompstabiliteit/het atletisch vermogen. Een must voor elke sporter om de complexe bewegingen, die de meeste atletiekonderdelen toch zijn, op een zo perfect mogelijke manier uit te kunnen voeren. Alleen door hier al veel aandacht aan te besteden zullen de jonge atleten vooruitgang boeken.

Op termijn zullen specialisatietrainers op verschillende atletiekonderdelen aanwezig zijn om bepaalde technische aspecten van specialistische onderdelen verder uit te diepen. Op dit moment bieden we specialisatie aan op het gebied van speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten.

Als aanvulling op je atletiektrainingen kun je aan je atletisch vermogen werken.

Atletisch vermogen /FAST= de sleutel tot succes