< Terug naar overzicht

Ambitieuze rugbyers gezocht!

maandag 14 mei 2018

Roosendaal, 14 mei –  Om rugbyers vanaf ongeveer 12 jaar dezelfde trainingsarbeid te bieden die andere sporters bij Deltalent krijgen, investeert Deltalent nu ook in rugby. Ben jij ambitieus, train je al bij een vereniging en heb jij een talent voor rugby? Meld je dan nu aan voor een topsporttraject via Deltalent. Wil je eerst meer weten over het traject? Op dinsdag 22 mei en donderdag 24 mei zijn er  informatiebijeenkomsten voor bestuurders en coaches van rugbyverenigingen en voor ambitieuze rugbyers en hun ouders. Je kunt je aanmelden via info@deltalent.eu.

Klaarstomen voor topsport
Topsporter zijn vraagt veel van je. Naast je sportieve talent vraagt het bijvoorbeeld ook iets van je commerciële talent en aanpassingen in lifestyle. Om jou als ambitieuze rugbyer  klaar te stomen voor het topsportklimaat in combinatie met naar school gaan, hebben we een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld. Deze volg je naast je trainingen en wedstrijden van jouw eigen vereniging. Vanuit Deltalent worden er geen eigen teams opgesteld.

Wat komt er allemaal bij kijken om die top daadwerkelijk te bereiken? Naast de technische rugbytrainingen is het belangrijk dat je bewust bezig bent met voeding, gezondheid en lifestyle. Daarnaast moet je als topsporter ook commercieel kunnen denken. Als ‘eigen ondernemer’ leer je omgaan met sponsors en supporters. Tot slot heb je als topsporter ook een ambassadeursfunctie; je geeft het goede voorbeeld en dat werkt stimulerend voor andere talenten. Hierdoor wordt de sport en sich gepromoot.

Olympisch klimaat in de Delta
Door te investeren in talentontwikkeling begeleidt Deltalent jongeren van 12 tot en met 18 jaar van regionaal naar nationaal niveau. Door deze investering werken we aan een Olympisch klimaat in de Delta. Naast de sporten hockey, atletiek, volleybal, schaatsen. handbal en vrouwenvoetbal voegen we nu rugby toe aan onze trainingsprogramma’s.

Meer weten?
Wil je meer weten hoe dit traject precies in elkaar zit? Kom dan naar één van de informatieavonden, We starten nog voor de zomervakantie met 4 trainingen in Breda en 4 trainingen in Etten-Leur. Deze trainingen zijn gratis. Na de zomervakantie starten we met meerdere trainingen en wellicht, mits er belangstelling is , op meerdere locaties.

Je geeft je op voor deze avonden door een mail te sturen naar: info@deltalent.eu. Vermeld daarbij je naam, vereniging en het aantal personen en naar welke informatieavond je komt

Adres informatieavonden:

Dinsdag 22 mei aanvang 19.00 uur

Etten-Leur , locatie Rugbyclub Etten-Leur,  Kempenerrandweg 9, 4876 NT Etten-Leur

Donderdag 24 mei aanvang 19.00 uur

Breda, locatie Bredase Rugby Club, Terheijdenseweg 516, 4826 AB Breda