Aanmelden supporter

Deltalent heeft u nodig!

Deltalent begeleidt talenten op sportief, commercieel, medisch en sociaal gebied naar de topsport door middel van nationale toptrainers. Deltalent is dus door Talent, voor Talent.
U kunt Supporter van één talent van Deltalent worden en het talent helpen om de topsport te bereiken. Dit is mogelijk door een bedrag van minimaal €25,00 te doneren aan Deltalent. De opbrengsten gebruiken we voor de ontwikkeling van onze talenten en het verder professionaliseren van het kader bij de aangesloten verenigingen.

Natuurlijk doen we ook iets terug voor u als supporter. U ontvangt onze nieuwsbrief, uw naam als supporter komt op onze site gekoppeld aan het door u verkozen talent. U kunt profiteren van acties van onze sponsoren en last but not least u ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse supportersdag/Deltalent event. Kortom de binding tussen u en het talent proberen we zo optimaal mogelijk te maken.

Deltalent, samenbouwen aan een Olympisch klimaat door talentontwikkeling!

Aanmelden
Dus wilt u het sportniveau in de Delta verhogen en zorgen dat een talent door u de topsport bereikt? Meldt u dan nu aan als supporter via het onderstaande formulier.


Aanmeldingsformulier supporter Deltalent

Welkom bij de supporterspagina van Deltalent. Super dat u een talent wilt steunen en daarmee het talent op weg helpt in zijn/haar (top)sportcarrière. U kunt uzelf aanmelden als persoon maar ook als bedrijf. Graag een keuze maken uit deze opties en de bijpassende informatie invullen.


Talent infoIk word supporter en doneer éénmalig een bedrag van euro ( minimaal 25 euro) via een factuur.