Aanmelden
Supporter

schaatser met blauw pak en paarse muts met zonnebril op

Deltalent heeft u nodig!

Deltalent begeleidt talenten op sportief, commercieel, medisch en sociaal gebied naar de topsport door middel van nationale toptrainers. Deltalent is dus door Talent, voor Talent.
U kunt Supporter van één talent van Deltalent worden en het talent helpen om de topsport te bereiken. Dit is mogelijk door een bedrag van minimaal €25,00 te doneren aan Deltalent. De opbrengsten gebruiken we voor de ontwikkeling van onze talenten en het verder professionaliseren van het kader bij de aangesloten verenigingen.

Natuurlijk doen we ook iets terug voor u als supporter. U ontvangt onze nieuwsbrief, uw naam als supporter komt op onze site gekoppeld aan het door u verkozen talent. U kunt profiteren van acties van onze sponsoren en last but not least u ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse supportersdag/Deltalent event. Kortom de binding tussen u en het talent proberen we zo optimaal mogelijk te maken.

Deltalent, samenbouwen aan een Olympisch klimaat door talentontwikkeling!

Aanmelden

Dus wilt u het sportniveau in de Delta verhogen en zorgen dat een talent door u de topsport bereikt? Meldt u dan nu aan als supporter via het onderstaande formulier.

Aanmeldingsformulier
supporter Deltalent

Persoon of bedrijfTalent infoeuro ( minimaal 25 euro) via een factuur.