Aanmelden
Talent

schaatser met blauw pak en paarse muts met zonnebril op

Inschrijven

Als Deltalent willen we laagdrempelig zijn bij de aanmeldingen. Iedereen met ambitie kan zich aanmelden. Wel geven we je het advies om met je eigen trainer vooraf te overleggen over je eigen mogelijkheden.

Deltalent hanteert verschillende spelregels om de trainingen en begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Door aan te melden bij Deltalent gaat U akkoord met de spelregels.

Ben je gek van sporten en wil je alles geven om een topsporter te worden?
Schrijf je dan nu in voor Deltalent!

Vul het aanmeldingsformulier volledig in via onderstaande link. Je krijgt op de site een bericht dat het verzonden is.

Wij nemen vervolgens contact met je op, om door te geven waar en wanneer je kunt beginnen met de eerste trainingen.

Deltalent wil jou begeleiden naar jouw sporttoekomst!

Deltalent wil talenten in de Delta van verschillende sporten tussen de 11 en de 18 jaar de mogelijkheid bieden om door middel van extra trainingen en begeleiding van toptrainers hun talenten te kunnen ontwikkelen van regionaal naar nationaal niveau. Deltalent is door Talent, voor Talent. Dit alles volledig in harmonie met het onderwijs. Je kan dus gewoon bij je eigen school blijven en bij je eigen vereniging blijven sporten.

Na een aantal gratis trainingen zal de trainer van Deltalent beslissen of je officieel toegelaten zal worden tot Deltalent. Vanaf dat moment zal je account* geactiveerd worden en mag jij je een talent uit de Delta noemen.

Ben je eenmaal talent bij Deltalent dan hoef je geen contributie te betalen. Het is echter wel de bedoeling dat je supporters gaat verzamelen voor €25 per jaar. We rekenen eigenlijk op 10 supporters per talent als je meerdere keren per week trainingen volgt bij Deltalent. Mocht je één training in de week volgen dan rekenen we op minimaal vijf supporters. De opbrengsten komen volledig ten goede van Deltalent en dus voor jouw ontwikkeling. Voor de supporters organiseren we een talenten supportersdag, ze ontvangen de nieuwsbrieven en kunnen meeprofiteren van allerlei acties van onze sponsoren. Kortom je supporter betrekken we nadrukkelijk bij de ontwikkeling van jouw talenten!

Tevens leren we talenten om te gaan met de sponsoren en supporters. De talenten zullen zich sociaal en commercieel maar voornamelijk sportief ontwikkelen voor de topsport.

Deltalent, samen bouwen aan een Olympisch klimaat door talentontwikkeling!

Hopelijk tot snel!

Aanmeldingsformulier Deltalent

Algemene gegevens


Ouder / Verzorger

School
Vereniging

Maak een keuze