Over
 Deltalent

Je talent naar het volgende niveau tillen? Meld je aan bij Deltalent voor regionale naar nationale groei in verschillende sporten.

Aanmelden talent

Deltalent door Talent, voor Talent!

Deltalent is een organisatie die zich inzet voor talentontwikkeling van jongeren van 12 t/m 18 jaar, om deze van regionaal naar nationaal niveau te begeleiden. Dit wordt gedaan in de Delta, dit is van Zeeland tot Tilburg en van Rotterdam tot Antwerpen. Met als doel een Olympisch klimaat creëren in de Delta.

De organisatie wil dit in de toekomst doen bij 8 tot 10 verschillende sporten, momenteel is er talent begeleiding voor de sporten hockey, atletiek, rugby, schaatsen, voetbal en handbal. Deltalent wil door middel van extra begeleiding en trainingen de sporters klaarstomen voor topsport. De sporter moet leren omgaan met begeleiding, supporters, sponsoren en maatschappelijke verantwoording. Tevens krijgen de talenten medische ondersteuning. Dit alles wil de organisatie bereiken door verschillende facetten.

Leden

253

Trainers

18

Partners

+15

De kracht
van richting


Missie

Jonge mensen (vanaf 11 jaar), uit diverse sporten, de mogelijkheid bieden om door middel van extra trainingen hun talenten te kunnen ontwikkelen, van regionaal naar nationaal niveau, in volledige harmonie met onderwijs.
Jonge mensen hun talenten laten ontwikkelen en vanuit hun topsporterrol als ambassadeurs laten optreden binnen de breedtesport, zodat daar ook een groei gaat ontstaan.
Voor acht à tien sporten de mogelijkheid creëren om dagelijks van 08.00 – 09.30 uur te kunnen werken aan de ontwikkeling van talenten, onder leiding van deskundigen. Uiteraard geldt dit ook voor sporters met een beperking. We streven er daarbij naar dat de sporters op hun eigen school blijven. Zij hoeven dus niet naar een LOOT- of ROC-school.


Visie

In 2023 sporters uit de Delta, uit diverse sporten, mee laten doen op nationaal of internationaal niveau.
In 2023 meer jeugdige sporters laten sporten bij diverse verenigingen in de Delta.
In 2023 is Deltalent een stichting die met behulp van sponsoring en een eigen bijdrage van de sporters volledig zelf supporting is, die minimaal 6-8 sporten ondersteunt.

Kernwaarden

De sporter doet vrijwillig mee maar niet vrijblijvend en toont ambitie om in zijn/haar sport van regionaal naar nationaal niveau door te groeien.
De sporter van Deltalent heeft tijd en bereidheid om 2 of 3 keer per jaar jonge kinderen te stimuleren om een sport te beoefenen.
De trainers van Deltalent zorgen voor een optimaal overleg met trainers van clubs en bonden om een optimaal resultaat uit de trainingen te behalen.
De sporter van Deltalent is bereid om een positieve bijdrage te leveren tijdens de trainingen om ook de mede sporter op een hoger niveau te laten komen.

Deltalent is faciliterend en onafhankelijk.

Bestuur &
dagelijkse leiding

Het bestuur van Deltalent bestaat uit de volgende personen:
W. van der Mast,   H.Kruis, A.van Wijk,   E. Coppens,    E. van 't Hoff en    R.Neutelings

Zij ontvangen geen beloning voor hun bijdrage aan Deltalent.

Dagelijkse leiding:

Technisch aspect

H.Kruis

Voorzitter Deltalent
Primaire taak is het aansturen van de Deltalent trainers
E: h.kruis@curio.nl
M: 06-22749459

Marketing en commercie aspecten

Ton Engelen

T.Engelen
Manager TC Deltalent
Primaire taak is organisatie
E: tengelen@deltalent.eu
M: 06-12963059

Meldcode
veiligthuis

Het kan zijn dat er thuis of in de je omgeving iets is waar je jezelf verre van prettig bij kan voelen. Je kan dit altijd melden bij Deltalent Ton Engelen manager 0612963059

Of je kan het rechtstreeks melden via de website van Veilig Thuis West Brabant.

0165 - 590150